Жабић: Волим да представљам моју Црвену звезду

19

Иако је овогодишње Првенство Србије у потпуности било у знаку младих снага, две тежинске категорије нису промениле своје владарке. Никакве дилеме није било у конкуренцији до 57 али и преко 78 килограма где суверено владају наша Марица Перишић и Милица Жабић.

Иако је олимпијска година Милица Жабић као и њена клупска дригарица Марица Перишић нису имале дилеме око учешћа на Првенству државе.

Волим да се такмичим пред домаћом публиком и пре свега волим да представљам моју Црвену звезду. То ме чини изузетно поносном и срећном -истакла је Милица Жабић.

Срећа је била обострана. Џудо публика у Србији и Београду воли и ужива у мајсторијама Милице Жабић. Да је неприкосновена јасно је доказала оствареним победама и златом око врата. После првог кола у коме је била слободна као први носилац, Жабићева се буквално “прошетала” и убележила победе у мечевима са Јаном Дугонић ( Партизан) и Анастасијом Богдановић ( Партизан).

Волим ова наша такмичења можда и зато јер немамо често ситуацију да се такмичимо пред домаћом публиком. Такође важно је и за младе такмичарке да се опробају са искуснијим ривалкама. Захваљујем се свима који су дошли и подржали нас. Хвала Звездиним навијачима који нас стално бодре и који нам дају велику подршку и ветар у леђа. За све остварене резултате хвала нашој Управи, председницима Стојану Вујку и Ивану Бошњаку и Ивану Тодорову првом човеку Џудо савеза Србије. Хвала на непрестаној подршци без које не би било ни наших резултата истакла је Милица Жабић.

Претходни текстМВП против Чукаричког – Шериф Ендиаје
Следећи текстСа црвено-белима у Монако и Мадрид