Милојевић: Имаћемо другачији приступ у односу на дуел из јесењег дела сезоне

9

Шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је изнео очекивања пред утакмицу 22. кола Суперлиге Србије коју ће фудбалери Црвене звезде одиграти на стадиону „Рајко Митић“ у суботу од 16 часова против Чукаричког.

Говорио је Милојевић о претходном сусрету са Чукаричким.

Утакмица која је одиграна у првом делу сезоне је у потпуности другачија од оне која је пред нама. Очекујем другачији приступ. Имаћемо противника који је у врху српског фудбала, Чукарички је то показао прошле године, као и претходних сезона. Ради се о екипи која је играла групну фазу Лиге конференција, што је велика ствар за њих. Имају избалансирану екипу, добре младе, али и старије играче. Очекује нас тешка утакмица – почео је Владан Милојевић.

Жан Филип Красо се након освајања Афричког купа нација придружио екипи.

– Никада нисам говорио о стартној постави. Имамо још један тренинг. Красо нам се недавно придружио и добро тренира. Сигурно да је доста одсуствовао, играо је на Афричком купу нација, те је у такмичарском ритму. Играло се без много тренинга. Проценићемо да ли ће наступити на сутрашњем дуелу.

Истакао је Милојевић да пођеднако рачуна на све младе играче.

– Нема ту првих опција. Иза нас су две различите утакмице, а меч против Чукаричког ће такође бити дуел за себе, који припремамо на другачији начин у односу на утакмице које смо одиграли. Размишљамо само о наредном дуелу, тако да ћемо видети кроз анализе ко ће почети меч. Тражим најбољих 11 играча са којима могу да постигнем жељени резултат.

Осврнуо се шеф стручног штаба и на здравствени билтен играча.

– Враћа нам се Стаменић, док ће Катаи прескочити и овај меч. На све остале играче могу да рачунам.

Говорио је искусни стручњак о повратку Катаија на терен.

– Очекујемо брз повратак Катаија, не желимо да убрзавамо процес. Хоћемо да избегнемо ситуацију у којој је почео да тренира, па да се поново нешто деси. Медицински тим брине о том делу опоравка и док год не будем добио „зелено светло“ од њих, нећу ризиковати.

За Чукарички наступа син Владана Милојевића, против ког стратег црвено-белих има статистику од шест победа на исто толико одиграних утакмица.

У почетку ми је било необично када се моје дете налазило преко пута терена. Немања је зрео фудбалер, израстао је у доброг играча. Надам се да ћемо задржати ту традицију. Морамо да обратимо пажњу на њега, као што гледа он, тако и ја, свако размишља о својој екипи – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстКанга статистички у врху европског фудбала
Следећи текстЗвезда протутњала кроз Ниш