Иза југа Маракане – Пионири у Требињу темпирају форму за првенство

35

Пионирска селекција Црвене звезде, коју са клупе предводи Милан Савковић, је допутовала у Требиње, где ће се спремати за наставак сезоне и одиграти једну контролну утакмицу против Леотара до 25. фебруара пред повратак у Београд.

Другу годину заредом ћемо одрадити припреме у Граду сунца, тако да смо упознати са инфраструктуром и условима за рад, што нам олакшава да се добро спремимо за наставак сезоне. Боравићемо у Требињу до 25. фебруара, те имамо у плану да одиграмо један меч у суботу против домаћина екипе Леотара, што ће нам уједно бити генерална проба пред почетак првенства. Радићемо индивидуално са играчима у наредном периоду, али и групно са комплетном екипом, како би одговорили на све захтеве. С обзиром на то да ћемо недељу дана боравити са омладинцима и кадетима Црвене звезде, скренули смо пажњу играчима да понашањем, односном и залагањем морају да буду на максималном нивоу, те да ће им овај период много значити за наставак сезоне – рекао је Милан Савковић.

На списку младог стручњака за припреме се нашао 21 играч, а то су: Вукашин Тамбурић, Филип Беадер, Андреј Николић, Лука Тадић, Виктор Словић, Јован Паскуљ, Урош Нешковић, Урош Драгишић, Филип Ђурић, Матеја Лацмановић, Андрија Матић, Драган Анокић, Наум Перовић, Михаило Печеничић, Андреј Живковић, Веско Чукић, Лука Трпевски, Стефан Павлица, Вук Ђајић, Вељко Радмиловић, Димитрије Митровић.

Стручни штаб пионира Црвене звезде чине: Милан Савковић (главни тренер), Саша Савић (помоћни тренер) и Никола Серпак (кондициони тренер).

Претходни текстБесплатан улаз за децу до 14 година против Чукаричког
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Христо Гергов (1943-2024)