Глазер: Против Чукаричког прижељкујем амбијент са пролећне премијере

12

Чувар мреже наше екипе – Омри Глазер се након паузе због повреде, на утакмици против Новог Пазара вратио на терен и успео да остане несвладан на првом гостовању црвено-белих у пролећном делу сезоне. Предстојећи изазов изабранике Владана Милојевића очекује већ у суботу, 24. фебруара од 16 часова, када ће дочекати Чукарички, а голман наше екипе је уверен у сјајну подршку са трибина, као што је то био случај на дуелу против Вождовца.

Нисам могао да пожелим бољи повратак на терен. Остварили смо победу на тешком гостовању, а уз то сам успео и да останем несавладан. Због повреде сам био приморан да пропустим утакмице на припремама, као и први меч у пролећном делу сезоне. Међутим, вредно сам радио сваки дан, како бих што пре био спреман. Забележили смо две победе и желимо да наставимо у истом ритму, с обзиром на то да је пред нама тежак распоред и да нас тек очекују утакмице са екипама из горњег дела табеле. Циљ је исти, као и на почетку сезоне, а то је освајање дупле круне – истакао је Омри Глазер.

Навијачи Црвене звезде су одушевили Глазера на утакмици против Вождовца, коју је пропустио због повреде, те се нада да ће исту атмосферу осетити и на дуелу против Чукаричког.

Прва утакмица против Вождовца је била за памћење, жао ми је што сам био поред терена, али сам са друге стране имао прилику да пажљиво испратим атмосферу и сјајне кореографије, које су приредили наши навијачи. Имам велику жељу да у суботу против Чукаричког играм у истом амбијенту. Звездаши су нам пружили невероватну подршку, која нам много значи у борби за титулу. Позивам их да дођу на Маракану и у суботу, а ми ћемо учинити све како бисмо их обрадовали новим тријумфом – закључио је Омри Глазер.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Христо Гергов (1943-2024)
Следећи текстОтворене “Игре будућности”, Звезда учесник на турниру “Фудбал за пријатељство фигитал”