Победа у Новом Саду, црвено-бели на корак до полуфинала

53

Хокејаши Црвене звезде остварили су победу против Војводине резултатом 4:3 у другом мечу четвртфиналне серије ИХЛ лиге и повела са 2:0 у укупном резултату.

Црвено-бели су повели на самом почетку меча голом Лазара Лештарића. Средином друге трећине Угљеша Новаковић је повисио Звездино вођство, а Новосађани су преко Грковића смањили на 1:2.

Звездини „оклопници“ су у прва два ипо минута последњег периода постигли два поготка, а стрелци су били Андрија Шпањевић и Павел Пчалин. Црвено-бели су повели са 4:1 и чинило се да ће наш тим лако до победе. Војводина је убрзо смањила голом Аиупова, а пет минута пре краја меча Макеичикау је постигао још један гол за домаће и учинио завршницу узбудљивом. Звезда је ипак сачувала предност и на крају је тријумфовала са 4:3.

Победом у Новом Саду црвено-бели су повели са 2:0 у четвртфиналу ИХЛ лиге и недостаје им још једна победа за пласман у полуфинале. Прву прилику да обезбеде пласман у полуфинале Црвена звезда ће имати у суботу 24. фебрауара када дочекују Војводину у Београду, у леденој дворани Пионир од 16.15 часова.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:4 (0:1, 1:1, 2:2)

Нови Сад – Дворана: СПЕНС. Судије: Пожар, Николић, Поповић, Пердув. Казне: Војводина 4 минута, Црвена звезда 6 минута.

ВОЈВОДИНА: Белић, Падалитса, Грковић 1, Марковић, Мирков, Рацић, Вучуревић (1ас), Ченгери, Дањи, Николић, Радосављевић, Томашевић, Аипов 1 (1ас), Јерковић, Караб, Макеичикау 1, Ђорђевић (1ас), Гусаров, Поповић. Тренер: Јозеф Шкенек.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Степановић, Забелин, Драговић (1ас), Лештарић 1 (1ас), У.Новаковић 1, Подунавац (2ас), Шпањевић 1, Чекмарев (1ас), Гвозденовић, Митровић (1ас), М.Младеновић, Пчалин 1, Дегтерев, Крављанац, Шченков, Цвик, Ђинђић, К.Младеновић. Тренер: Игор Косовић.

Претходни текстАсови Маракане | Драган Мрђа
Следећи текстБесплатан улаз за децу до 14 година против Чукаричког