Звезда организовала коктел за шампиона Красоа

36

У „Центалној ложи“ стадиона Рајко Митић организован је коктел свечаности поводом великог успеха који је остварио наш фудбалер Жан Филип Красо, тиме што је освојио Куп афричких нација у дресу Обале Слоноваче.

Красо је тако постао први фудбалер у историји Звезде који је са репрезентацијом освојио континентално такмичење. У складу с тим, направљена је свечаност на којој је нападачу одато признање за велики успех који је постигао, уз жељу да настави да пружа сјајне партије и у дресу Звезде. Догађај су увеличали првотимци Звезде, легенде клуба, као и чланови Управног одбора…

Генерални директор Звездан Терзић је честитао Красоу на успеху.

Окупили смо се лепим поводом, а то је да Жан Филип Красоу честитамо освајање Купа афричких нација. По први пут је играч Звезде успео да освоји континентални куп, али желимо да честитамо и нашим осталим фудбалерима који су учествовали на турниру, а то су Букари, Ђига и Кангва. Они су такмичење раније завршили, као и Ин Бом Хванг на Азијском купу, иако је Јужна Кореја била највећи фаворит за освајање. Успех Красоа није само успех Обале Слоноваче, него и Звезде. Промовисао је Звезду и Србију на највећем афричком такмичењу. Желим му да ове трофеје понови и са Звездом, и надам се да ће у пролећном делу сезоне показати репертоар и таленат који је неспоран. Остао је дужан клубу и навијачима, и не сумњам да може боље. Надам се да ћемо у будућности имати још оволико успеха – рекао је Терзић.

Шампиону се обратио и шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Честитам Красоу у име читавог стручног штаба и као тренер сам поносан на успех нашег играча, али и на остале који су наступали. Бенефит Звезде је да имамо толико репрезентативаца. Видим жељу код Красоа да нам помогне и сигуран сам да ће се приказати у сасвим другом светлу. Честитам му од срца и надам се да ћемо на крају сезоне сви заједно славити трофеје са Звездом – истакао је Милојевић.

И капитен је у име целе екипе упутио честитке Красоу.

Срећан сам због Красоа и чињенице да имамо великог шампиона у тиму. Честитам му у име целог тима. Драго ми је и што си победио Нигерију и изнервирао Олањинку. Шалу на страну, надам се да ћемо на крају сезоне славити дуплу круну – навео је Драговић.

За крај се Красо коме је читав овај догађај био припремљен као изненађење, обратио присутнима.

Хвала свима, заиста нисам очекивао ово, изненадили сте ме. Невероватан турнир је иза мене… Постигао сам велике успехе са репрезентацијом и било је изузетно емотивно, али желим све то и са Звездом. Желим дуплу круну – рекао је Красо.

Претходни текстДођи на Чукарички и бесплатно гледај вечити дерби
Следећи текстПет Звездиних занимљивости о државном првенству