Саопштење КК Црвена звезда Меридианбет

36

КК Црвена звезда Меридианбет још једном жели да честита свим Звездашима на још једном освојеном Купу Радивој Кораћ – јер је за све нас сваки трофеј од изузетне важности!

Ово је четвти узастопни куп који је наш клуб освојио, што је достигнуће које смо по први пут остварили у историји клуба, као и шести трофеј у последње две и по сезоне!

Истовремено, КК Црвена звезда Меридианбет информише јавност да су од данас, 20.02.2024.године, у просторијама клуба присутне две контроле: Пореска, коју врши Пореска управа, и друга, коју врши Буџетска инспекција.

Наложена пореска контрола у просторијама КК Црвена звезда Меридианбет, биће за период 01.01.2022.године до 31.12.2023.године.

Буџетска инспекција ће вршити контролу за период 01.06.2022.године до данашњег дана.

Подсећамо да је Буџетска инспекција (чији је задатак да обави контролу намене трошења свих средстава које је наш клуб добио од државе) већ обавила детаљну контролу клуба за период од 01.01.2012.године до 31.05.2022.године, као и да је тада сачинила званичан Записник без било каквих примедби и прекршаја!

КК Црвена звезда Меридианбет поздравља све напоре да се од стране надлежних државних органа у динар утврди пословање свих кошаркашких клубова у Републици Србији, као и клубова у другим спортовима. И управо због тога инспекције су добро дошле у наш клуб!

КК Црвена звезда Меридианбет окреће се наредним изазовима и утакмицама, и уредно ћемо извештавати јавност.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстОстварење дечачког сна, доминација капитена и исписивање историје Клуба!
Следећи текстДођи на Чукарички и бесплатно гледај вечити дерби