Звездаши на позајмицама

32

Укупно 17 фудбалера Звезде ће се током пролећног дела сезоне калити у другим клубовима, све са циљем да се изборе за повратак у црвено-бели дрес.

Укупно шест Звездиних фудбалера ће наступати као двојно регистровани играчи, а реч је о: Огњену Мимовићу, Николи Кнежевићу, Николи Митуљикићу и Јовану Митуљикићу који ће носити уједно и дрес ОФК Београда, али и о Алексеју Вукичевићу, те Андрији Максимовићу који наступају за Графичар.

Што се тиче фудбалера на позајмицама у страним клубовима, у односу на јесен, ситуација са Андрејем Ђурићем, Стефаном Лековићем и Јегором Пруцевим је идентична, те ће и на пролеће носити дрес Спартака из Трнаве, Виљареала, односно Цеља. Новајлије у иностранству су Кингс Кангва који ће до краја сезоне наступати за Котрајк, док је Урош Кабић задужио дрес Торина.

Када је реч о Суперлиги – Милош Гордић још увек чува гол ИМТ-а, али сада му друштво у Суперлиги праве Едмунд Адо као позајмљени играч нишког Радничког и Александар Кахвић кога су сјајне партије у ОФК Београду препоручиле панчевачком Железничару.

У Првој лиги Србије ће и на пролеће наступати Иван Никчевић, само што је дрес Колубаре заменио опремом ОФК Београда, који је појачао и Лука Стојсављевић, јесенас омладинац Звезде. Нигеријски нападач Мухамад Умар остаје у Смедереву до краја сезоне.

ЗВЕЗДАШИ НА ПОЗАЈМИЦАМА:

1. Милош Гордић – ИМТ
2. Огњен Мимовић – ОФК Београд (двојна)
3. Андреј Ђурић – Спартак Трнава
4. Стефан Лековић – Виљареал
5. Алексеј Вукичевић – Графичар (двојна)
6. Лука Стојсављевић – ОФК Београд
7. Едмунд Адо – Раднички Ниш
8. Кингс Кангва – Кортрајк
9. Никола Кнежевић – ОФК Београд (двојна)
10. Андрија Максимовић – Графичар (двојна)
11. Јегор Пруцев – Цеље
12. Урош Кабић – Торино
13. Никола Митуљикић – ОФК Београд (двојна)
14. Јован Митуљикић – ОФК Београд (двојна)
15. Александар Кахвић – Железничар
16. Иван Никчевић – ОФК Београд
17. Мухамад Умар – Смедерево

Претходни текстЗвезда са 20 медаља на државном крунисала сениорску зимску сезону
Следећи текстОстварење дечачког сна, доминација капитена и исписивање историје Клуба!