Потврђена инспирација Канге и Драговића против Новог Пазара

41

Фудбалери Црвене звезде су савладали Нови Пазар на увек неугодном гостовању, резултатом 0:3 у 21. колу Суперлиге Србије. Поред Шерифа Ендиајеа који је поставио коначан резултат, поготке су постигли Александар Драговић и Гелор Канга, који су били прецизни и у јесењем делу сезоне против истог противника на Маракани када смо прослављали 60. рођендан нашег стадиона.

Гелора Кангу и Александра Драговића лепе успомене вежу на мечеве нашег клуба против Пазараца, с обзиром на то да је Габонцу јуче била четврта везана утакмица на којој је био прецизан против плаво-белих, док је садашњи капитен Звезде, свој првенац у вољеном клубу постигао управо у Новом Пазару 2021. године у победи од 0:4.

Сјајно су црвено-бели отворили јучерашњу утакмицу, те су до предности стигли већ у деветом минуту када је на сјајан центаршут Гелора Канге, одлично реаговао Александар Драговић и главом сместио лопту у мрежу. Готово на идентичан начин је стартовао меч и у Београду, када је капитен дошао до гола у осмом минуту тако што се најбоље снашао у казненом простору Новог Пазара, те волеј ударцем постигао први гол на мечу шестог кола Суперлиге Србије. Канга је такође са беле тачке повисио на 2:0 на гостовању у 40, а на Маракани у 80. минуту.

Претходни текстЗвезда посетила српске светиње на Космету и у Рашкој области
Следећи текстФинансијско пословање КК Црвена звезда – Редован преглед прихода (закључно са 31.12.2023.)