Милојевић: Добра припрема утакмице водила до победе

27

Славила је Црвена звезда резултатом 0:3 на гостовању Новом Пазару у оквиру 21. кола Суперлиге Србије, а утиске после важне победе изнео је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Захтевна утакмица као што смо и очекивали. Знамо да је тешко играти у Новом Пазару и да имају квалитетан тим. Треба похвалити шефа стручног штаба и мог бившег капитена Игора Матића на јасној визији шта жели, али и његовог претходника Синишу Добрашиновића. Нови Пазар заслужује то место на ком јесте, а на нама је да се спремимо за Чукарички, јер у првих пет кола имамо све утакмице са екипама из горњег дела табеле које желе Европу. Било је недостатака које ћемо анализирати, али смо се добро припремили за утакмицу и од почетка смо испунили оно што је био план. Првенство је веома захтевно – почео је Милојевић.

У нешто другачијој формацији у односу на претходну утакмицу са Вождовцем је Звезда заиграла.

Имали смо проблем са ровитим Родићем који вуче незгодну повреду рамена и хтели смо да га сачувамо. Што се тиче формације, то све зависи од меча до меча. Сваку утакмицу припремамо појединачно – закључио је Милојевић.

Претходни текстНови Пазар – Црвена звезда 0:3 (0:2)
Следећи текстЗвезда повела у четвртфиналу ИХЛ лиге против Војводине