Милојевић: Емотиван повратак, надам се да ће публике бити још више

21

Вратио се Владан Милојевић победом на клупу Црвене звезде, а да је Маракана за њега велика емоција, показала је и изјава после сусрета са Вождовцем (2:1).

Ово је моја кућа, моја љубав, моје све. Био је леп меч са дивном публиком која је дошла у великом броју и надам се да ће наставити тако и у наредним утакмицама. Импозантно је за мене све ово што се навијача тиче. Звезда је велики клуб, који константно расте. Играчи су свесни тога. Утакмице су тешке и фале нам неки играчи да се комплетирамо, али оно што је добро и што се памти су три бода. Све друго ћемо да анализирамо како бисмо спремни дочекали наредне мечеве – почео је Милојевић.

Дебитовали су Радојевић и Сремчевић, сусрет је почео Шљивић.

Причамо о момцима који су квалитетни, добро тренирају и раде. Изаћи на Маракану и дебитовати у тим годинама није лако, постоји и трема, али желим да их истрпим. Гледаћемо да имају што већу минутажу, а колико ће играти, зависи од њих. Приоритет је у овом тренутку резултат, јер нисмо у најбољој ситуацији и постоји притисак, али ћемо дати све од себе да испунимо циљеве – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Вождовац 2:1 (2:0)
Следећи текстМладост НП – Црвена звезда 26:30 (11:12)