Црвено-бели путују за Подгорицу (понедељак, 17)

18

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет путују у недељу у Подгорицу на утакмицу 19.кола АБА лиге са екипом Будућности.

Меч за црвено беле који воде на табели са скором 16-2 нема велики такмичарски значај, посебно након важне победе прошле недеље у дербију, након чега су се одвојили у односу на пратиоце који имају по пет пораза.

Црвено бели су у недељу тренирали у Београдској Арени, а након тога следи лет ка Подгорици где ће дерби 19.кола бити одигран у понедељак од 17 сати.

Тренер Јанис Сферопулос: – Играмо против ривала и екипе која има свој квалитет и очекујемо тешку утакмицу. Јасно је да морамо да будемо психички спремни и концентрисани за 40 минута кошарке.

Дејан Давидовац: – Очекује нас јако тешка утакмица. Имали смо времена да се мало освежимо након изузетно напорне недеље у којој смо имали дерби и две евролигашке утакмице. Екипа Будућности самим пласманом на табели и борбом за врх показала је свој квалитет и морамо да одговоримо чврстом игром и концентрацијом свих 40 минута овог меча.

Одмах након утакмице црвено-бели се враћају за Београд где их у петак очекује меч 26.кола Евролиге са Жалгирисом, док их за викенд пре одласка на Куп, очекује и утакмица 20.кола АБА лиге са Задром.

Тренутно, Црвена звезда Меридианбет је прва на табели са скором 16-2, Будућност је на деоби другог места са скором 13-5.

Претходни текстЗвездани моменти – Историјско прво место у групи Лиге Европе
Следећи текстТријумф Звездиних кадета на Првенству Београда