Драшкић: Звезда је мој сан, срећан сам што сам део тима

35

Памтиће утакмицу против Спартака талентовани голман рођен 2007. године – Вук Драшкић који је добио прилику да у последњих седам минута одмени Зорана Поповића и тако дебитује за наш сениорски тим.

Хвала стручном штабу на указаном поверењу, али и на томе што су ме позвали на припреме. За мене је ово остварење сна, јер целог живота маштам о томе да станем на гол првог тима Звезде. Свестан сам да је много рада још испред мене и заиста се трудим да упијам све савете од старијих колега – Глазера и Поповића, као и тренера Гашића. Наставићу да радим још више мотивисан чињеницом да ми се остварио сан – почео је голман рођен у Ужицу.

Суверено је Звезда савладала Спартак резултатом 3:1 и показала да је на путу праве форме за почетак пролећног дела сезоне.

Одиграли смо квалитетну утакмицу, можда и најбољу на припремама и јасно се види да хватамо ритам за пролећни део сезоне. Квалитетно се ради, тренинзи су врхунски, и наравно да смо сви заједно оптимисти да ће Звезда и ове године бити шампион. Срећан сам и поносан што сам део ове екипе – рекао је Драшкић.

Претходни текстЗвезда угостила Удружење слепих и слабовидих
Следећи текстЗвезда угостила децу са Космета