Милојевић: Радује ме оно што видим

27

Добра утакмица и победа фудбалера Црвене звезде резултатом 3:1 против Спартака из Суботице дају разлоге за задовољство шефу стручног штаба Владану Милојевићу.

Било је ово више од пријатељске утакмице. Заиста као да је била првенствена провера. Спартак је добар противник, али смо покушавали да све оно с тренинга имплементирамо на терен и могу да кажем да ме радује што препознајем те елементе. Недостаје нам свежине, јер смо у пуном напору, али и она ће доћи. Сада су нам битнији неки други елементи и могу да кажем да је данас доста тога добро функционисало. Убрзо нас чека нова провера против Младости из Лучана, и то су утакмице какве можемо очекивати у првенству – почео је Милојевић.

После утакмице, да истрчавају деонице су остали фудбалери са мањом минутажом данас.

Припреме су напорне, то није ништа ново. Циљ је да радимо на физичкој спреми, али већ сада и на неким додатним елементима. Желимо да будемо максимално спремни за пролећни део сезоне. Наравно, водимо рачуна и о тактичким финесама. Играчи са мањом минутажом су сад остали на терену да истренирају, јер неке норме се морају испунити. Сутра их већ чека релаксирајући тренинг – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Спартак 3:1 (1:0)
Следећи текстПораз Звезде у Крању