Звезда још једном убедљива против Бекамента

36

Рукометашице Црвене звезде оствариле су још једну победу над Бекаментом ББ. Овога пута црвено-беле су славиле са 29:21 (14:13) у 11. колу Супер рукометне лиге Србије.

Након убедљиве победе у четвртфиналу Купа Србије против Аранђеловчанки, Звездине рукометашице су још једном убедљиво савладале Бекамент.

Звезда је током првог дела игре имала предност која је на полувремену била минимална – 14:13. Изабранице Саше Бошковића су у наставку меча биле убедљиве. Постепено су увећавале вођство и на крају заслужено тријумфовале са 29:21.

Најефикаснија на мечу била је Сара Гаровић са 7 голова. Пратиле су је Александра Стаменић са 6 и Тијана Симић и Теодора Величковић са по 5 погодака. На голу је бриљирала Ана Качаревић која је сакупила 17 одбрана и била проглашена за најбољу играчицу утакмице.

Након новогодишње паузе настављено је национално првенство, а Звезда је са овом победом и даље на 2. месту на табели са бодом заостатка за водећом Јагодином. У следећем колу црвено-беле гостују Железничару у Инђији, а меч је на програму у суботу 27. јануара од 20.30 часова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БЕКАМЕНТ ББ 29:21 (14:13)

Београд – Дворана: УСЦ Вождовац. Судије: Никодин Бубања и Војислав Црњански. Искључења: Црвена звезда 8, Бекамент 10 минута. Седмерци: Црвена звезда 3(2), Бекамент 10(9).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Стаменић 6(1), Мајкић 4, А.Савић, Глушица, Андрић, Милетић, Цвијановић, Видић, Стаменковић, Симић 5, Качаревић, Величковић 5, Манчић 2, Ранчић, Гаровић 7(1). Тренер: Саша Бошковић.

БЕКАМЕНТ ББ: Цветковић, Микић, Анић 5(5), Петровић, Маленовић 2, Костић, Мирковић 2, Армуш, Ивковић 3(2), Симић 1, Радојичић 6(2), Рајовић, Драговић, Томковић 2. Тренер: Ђорђе Обрадовић.

Претходни текстСениори за титуле најбољих у Београду
Следећи текстМира Вукмировић шампионка Србије у петобоју