Шљивић: Голови плод вредног рада, добио сам на самопоуздању

15

Звездин вундеркинд – Јован Шљивић је сумирао досадашњи рад на припремама на Пафосу, док је са одушевљењем говорио о победи и поготку против мађарског Залаегерсега (1:0) у оквиру друге контролне провере нашег клуба на Кипру.

Веома ми је драго што сам добио прилику да почнем утакмицу против Залаегерсега од првог минута. Добио сам тиме додатно на самопоуздању, што је погодак средином првог дела игре и показао. Срећан сам што смо остварали још један тријумф, а гол увек долази по заслузи. Од меча са Трајалом у Крушевцу нисам постигао гол главом, па ме је јучерашњи посебно обрадовао. Међутим, морам да наставим да тренирам и додатно напредујем да би у будућности бележио овако ефектне поготке – истакао је Шљивић.

Говорио је везни фудбалер рођен 2005. године о раду на приремама, као и о групи младих играча који су поникли у нашој фудбалској академији.

Припреме протичу одлично, заиста вредно тренирамо сваког дана. Доста радимо на физичкој припреми, али и на тактичким елементима. Сарадња са новим шефом Владаном Милојевићем је сјајна, иако смо тек на почетку и још увек се упознајемо, први утисци су веома позитивни. Радује ме што ми, “млађа гарда” пружамо добре партије на високом нивоу, а верујем да ћемо се увек, када добијемо прилику, показати у најбољем светлу. Атмосфера је фантастична и сматрам да ће то бити пресудно у првенству – закључио је рођени Крушевљанин.

Претходни текстВелики преокрет Звезде и победа у Убу
Следећи текстОпоравак црвено-белих у теретани и на терену