Црвена звезда Меридианбет дочекује ФМП (недеља, 18)

20

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују екипу ФМП-а у утакмици 17.кола АБА лиге која је на програму у недељу у Београдској Арени.

Подсећамо да је термин утакмице промењен, па ће меч стартовати у 18 часова уз слободан улаз за сву децу до 7 година (уз пратњу родитеља) школарце, средњошколце и студенте.

Црвено бели су у драматичној завршници поражени од Басконије у мечу у коме није играла готов комплетна бековска линија (Теодосић, Недовић, Топић) а меч против ФМП биће добра припрема и увертира за важно гостовање у Берлину. Ипак, најважнији циљ је забележити још једну победу и сачувати прво место са само два пораза и то против тима који се знатно променио у односу на прву утакмицу у којој је Црвена звезда победила, а на клупи дебитовао тренер Јанис Сферопулос:

ФМП је тим који се значајно променио од наше прве утакмице у првом кругу. Сада је ту нови тренер и много нових играча, што значи да ћемо морати да будемо спремни да играмо против тима који ће се сигурно борити неком новом енергијом – рекао је тренер нашег тима.

Бранко Лазић: – ФМП увек има епитет тима који је амбициозан, који игра са великом енергијом и врло борбено. Од прве утакмице коју смо добили много тога се променило у екипи ФМП-а од клупе преко играчког кадра. То значи и неке новитете, нову енергију и нову жељу за доказивањем на коју морамо бити спремни јер желимо победом да удјемо у недељу у којој нас очекују две врло важне утакмице.

Меч Црвена звезда Меридианбет – ФМП игра се у недељу до 18 часова, карте су пуштене у продају још прошлог петка. Након ове утакмице црвено белима следи гостовање Алби па аба лига дерби против Партизана наредне недеље такође у Арени.

Претходни текстМилојевић: Задовољан сам, Звездина деца су будућност клуба
Следећи текстВелики преокрет Звезде и победа у Убу