Уигравање линија тима

32

После јучерашњег слободног поподнева и тренинга опоравка који је обележио дан за нама фудбалери Црвене звезде су се вратили устаљеном ритму од два тренинга на дан.

Црвено-бели су по први пут данас на терен изашли у 10 часова и 30 минута по локалном времену. Пре званичног почетка рада под командом Владана Милојевића, поједини првотимци нашег клуба су се одлучили да посете теретану, како би одрадили вежбе снаге. Шеф стручног штаба је прво играчима одржао кратак говор, а затим се прешло на напоран рад.

Уследило је лагано истрчавање, како би се фудбалери добро заграјали, док су читавом дужином терена били су постављени реквизити који су означили динамичну и интересантну активацију црвено-белих. Сви првотимци су прошли кроз замишљене вежбе и захтеве, које је пред њих поставио део стручног штаба задужен за кондицују, те су користили баланс лопте, препоне, еластичне траке. Укључено је било истрчавање, али и рад са лоптом.

После уводног дела тренинга, маркери су били спремни за изабранике Владана Милојевића. Фокус је био на такмичким замислима, које ће сасвим сигурно звездаши имати прилику да виде имплетиране на сутрашњој контролној утакмици. За то време на другом делу терена су се смењивали дефанзивци, који су заједно са Зораном Рендулићем, Вујадином Савићем и тренером голмана Душаном Гашићем радили на организацији одбране. Крај тренинга био је резервисан за брзу игру и транзицију. Играчи су били подељени у четири екипе, а задатак је био да са што мање додира, крећући се искључиво унапред, постигну гол. Фудбалери су били сложни да их јутарњи тренинг није много исцрпео, али и да је био изузетно користан уочи сутрашње утакмице.

Претходни текстЈедан зицер, један скок… Тесан пораз Црвене звезде Меридианбет од Басконије
Следећи текстУтакмица Црвена звезда Меридианбет – ФМП померена за недељу у 18 часова