Милојевић: Радује мотивисаност и енергија младих играча

18

Утиске после прве контролне провере и тријумфа нашег тима на Кипру, је изнео шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић.

Одрадили смо у великом делу све што смо планирали. Играли смо против доброг противника, екипе Хлораке. Веома је битно да у овом периоду имплементирамо детаље на којима смо радили претходних дана на тренинзима. У Београду акценат је био више на физичкој припреми, док смо на Кипру фокусирани на техничким елементима. Играчи схватају који су захтеви у игри. Уочили смо доста добрих детаља, али и оних које бисмо требали да исправимо. Радује ме мотивисаност и енергија младих играча који су добили прилику у другом полувремену. Показали су да поред момака, који су већ скренули пажњу на себе као што су Коста Недељковић, Јован Мијатовић, Владимир Лучић и Стефан Митровић, имамо доста добрих играча из Омладинске школе – истакао је Владан Милојевић.

Похвалио је шеф стручног штаба младе фудбалере и нагласио да одлично раде на Кипру.

На младим играчима је да вредно раде и тренирају. Постоји повезаност између омладинаца, Графичара и првог тима. Веома им значе утакмице у сениорском фудбалу. Сигуран сам да ће напредовати на зимским припремама, с обзиром на то да је изузетно значајно за њих да слушају шта радимо пре свега, а онда и да тренирају са првотимцима, од којих могу много да науче. Задовољан сам њиховим односом на тренинзима и утакмицама. Није им сигурно лако, припреме код мене никада нису једноставне, знам да су “тешке ноге”, играју под пуним оптерећењем, али тако смо планирали и у истим условима ћемо одиграти и предстојећу утакмицу – закључио је Владан Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Хлорака 3:2 (1:2)
Следећи текстКнежевић: Показали смо карактер и вратили се из минуса