Кнежевић: Показали смо карактер и вратили се из минуса

17

Талентовани везни фудбалер, а уједно стрелац победоносног гола на контролном мечу између Црвене звезде и кипарске Хлокаре – Никола Кнежевић је изнео утиске на крају првог меча на Пафосу.

Лепо је када се победи, без обзира да ли је у питању утакмица такмичарског или пријатељског карактера. Увек идемо на тријумф. Ипак други циљеви су били у првом плану на данашњем дуелу. Одређене задатке смо успешно одрадили. Увек има простора за напредак. Битно је да смо показали карактер и вратили се из минуса, то је такође веома значајно – рекао је млади фудбалер.

Осврнуо се млади фудбалер и на досадашњи рад под тренерском командом Владана Милојевића.

– Радимо заједно готово десет дана. Полако имплементирамо техничко-тактичке захтеве, док смо првобитно били фокусирани на физичку припрему, на којој ћемо наравно и даље радити у предстојећем периоду. Поред тога, кренули смо већ и да уигравамо екипу у тактичком смислу и полако прихватамо захтеве које нам задаје стручни штаб.

Истакао је момак рођен 2003. године одличне услове за тренинг које имају црвено-бели током боравка на Кипру, али је и кратко изнео очекивања пред наредни меч против Залаегерсега.

Очекујем да поново тријумфујемо, већ на наредном дуелу. Услови за рад су фантастични, од хотела, терена до хране. Немамо на шта да се пожалимо – закључио је кроз смех Никола Кнежевић.

Претходни текстМилојевић: Радује мотивисаност и енергија младих играча
Следећи текстЦрвено-беле у четвртфиналу Купа