Темељан рад на тактици под командом Владана Милојевића

16

Првотимци нашег клуба су данас у поподневним часовима одрадили последњи тренинг пред контролну проверу против кипарске Хлораке, која је на програму сутра од 17 сати по локалном, односно 16 часова по српском времену.

Иако је било очекивано да након јутарњег дугог и напорног тренинга, поподневни буде лакшег интензитета – то није био случај. Фудбалери Црвене звезде су такође провели преко 90 минута на терену и овог поподнева на Кипру. Темељно су црвено-бели радили на тактици пред сутрашњи дуел против Хлораке, али и на свим финесама које ћемо моћи да посматрамо наредне полусезоне.

Све је кренуло од загревања, а наши првотимци су трчали у групама како би подигли радну температуру. Уследиле су вежбе активације, а поред динамичког загревања уз препоне и “мердевине”, стручни штаб је уз то инсистирао на “дружењу” играча са лоптом. После уводних 15 минута, па све до краја тренинга радило се на техничко-тактичким детаљима. Формацијски постављени на терену изабраници Владана Милојевића су се темељно посветили прво одбрамбеном, а касније и офанзивном сегменту игре.

Подељени у екипе у финишу тренинга, фудбалери су имали захтев да имплементирају све оне задатке које им је претходно објашњавао и наметнуо стручни штаб. Умор није поколебао црвено-беле, па су веома концентрисано и марљиво приступили сваком задатку како би игра нашег тима изгледала дисциплиновано, али уз то атрактивно и “лепршаво”. Да су пуни ентузијазма и жељни доказивања потврдили су млади фудбалери, који су остали додатно да раде након завршетка тренинга.

Претходни текстЈуниори освојили 17 медаља на Отвореном првенству Београда
Следећи текстЗвездине даме без четвртфинала ЦЕВ Купа