У продаји полусезонске карте КК Црвена звезда Меридианбет

30

Кошаркашки клуб Црвена звезда Меридианбет пушта у продају од четвртка 11.01.2024. године полусезонске карте за други део такмичарске сезоне 2023-2024!

Црвено-бели су се вратили у Београдску Арену и поново праве атмосферу о којој прича цела Европа. Пред нама је осам утакмица на домаћем терену у Евролиги, шест утакмица у лигашком делу регионалне АБА Лиге и потенцијалне утакмице Плеј-офа, као и завршница домаћег шампионата!

Тим поводом КК Црвена звезда Меридианбет је одлучио да пусти преостали контигент одштампаних сезонских улазница, које ће важити за све утакмице до краја сезоне 2023-24!

Продајно место МАЛИ КАЛЕМЕГДАН

Почетак продаје: Четвртак од 10:00

радно време: четвртак, петак, субота и понедељак 15.01.2024. године од 10-18 часова

Као и до сада, тикетинг партнер клуба су наши дугогодишњи сарадници из компаније „Ticket Vision“ (www.tickets.rs). Навијачи ће бити у прилици да сезонске карте поруче и онлине, уз могућност преузимањ на благајни Арене на дан утакмице.

ЧЛАНАРИНА И БЕНЕФИТИ: ЧЛАНАРИНА са чланском картицом се подразумева и није потребна доплата;

Подсећамо, да приликом куповине, купац постаје члан и добија своју персонализовану чланску карту, чија је цена већ урачуната у цену сезонске карте (1000 рсд цена чланарине). Старим купцима се аутоматски продужава чланство које је такође урачунато у цену.

Један од првих бенефита за власнике сезонских и чланских карата је омогућен попуст у званичној продавници Фан Сторе до 10% приликом сваке куповине.

Подсећамо још једном на цене полусезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет за други део сезоне 2023-24 су следеће:

Колико су подршка екипи и амбијент на трибинама по коме смо постали познати још пре више од једне деценије не треба посебно истицати, зато вас позивамо да у што већем броју будете уз црвено-беле у најважнијем делу сезоне који почиње сада!

Обезбеди своје место у хали на СВИМ утакмицама до краја сезоне, јер тако на најдиректнији начин подржаваш Клуб и учествујеш у свим успесима црвено-белих!

Претходни текстЗвездина будућност у генерацији 2007
Следећи текстЦрвено-бели завршили тестирања