Божићне честитке Звездиних првотимаца

45

Фудбалери Црвене звезде су искористили прилику да на почетку календарске 2024. године свим звездашима упуте новогодишње и божићне честитке, али и најлепше жеље.

Звезда је породица, а то су још једном потврдили и првотимци нашег клуба који су свим члановима црвено-беле фамилије пожелели здравље, љубав и успех у 2024. години, као и да се заједно радујемо новим историјским моментима. Црвена звезда негује породичне вредности, а изабраници Владана Милојевића су нагласили да ће уживати у божићним данима, као и да звездашима желе да предстојећи празник проведу у фамилијарној атмосфери и миру.

Драговић: Иза нас је година пуна емоција, звездаши хвала вам!

Лучић: Звездаши ви сте наш печат, захвални смо вам на невероватној подршци, а у 2024. годину улазимо са жељом за новим победама. Срећни новогодишњи и божићни празници.

Митровић: Много тога смо прошли заједно, пуно успеха, радости и историјских резултата. Звездаши срећни празници.

Спајић: Без вас ништа не би било исто и зато ћемо се потрудити да вас усрећимо у Новој години. Свим навијачима желим пуно среће, здравља и успеха. Срећна Нова година и Божић.

Мијатовић: Наш највећи адут је ваша верност и због тога смо најсрећнији на свету. Срећни новогодишњи и божићни празници.

Шљивић: Звездаши хвала вам за сваки аплауз. Уживајте у празничним данима, срећна Нова година и Божић.

Васиљевић, Глазер и Стаменић: Уз вас се осећамо најмоћније на свету, уз вас је све могуће, идемо заједно по нове успехе.

Претходни текстБадње вече и Божић у дому браће Петровић
Следећи текстПораз преуморне Црвене звезде у Љубљани