Сферопулос: Очекује нас у сваком смислу тешка и захтевна утакмица у Љубљани

25

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након велике победе над градским ривалом у крцатој Арени, окрећу се новим обавезама и утакмици 15.кола АБА лиге са Цедевита Олимпијом.

Меч се игра у суботу од 17 часова у хали Тиволи у Љубљани, а црвено бели након планираног тренинга у хали Александар Николић путују за Словенију у петак у поподневним часовима.

Времена за заслужено славље нема, јер тим жели да настави победнички низ и поред чињенице да је тренутно у серији играња гостујућих утакмица.

Тренер Јанис Сферопулос: – Цедевита Олимпија је екипа која је тренутно друга на табели АБА лиге, доживели су само један пораз на свом паркету, и са наше стране морамо бити спремни за врло тешку утакмицу. То значи да морамо бити спремни да и психички али и физички играмо добру кошарку на обе стране терена.

Дејан Давидовац: – Без обзира што је јучерашња утакмица донела пражњење у сваком смислу и физички и психички, све је лакше када се победјује. Очекује нас врло захтевна и тешка утакмица у Љубљани против екипе која у АБА лиги показује свој квалитет. Немамо много времена да се спремимо за овај меч, али довољно да се освежимо и спремни дочекамо дерби кола у АБА лиги.

Екипа се одмах након утакмице у Љубљани враћа за Београд, јер већ у понедељак следи нови пут, на ново дупло коло, поново два гостовања овога пута у Лиону и Милану.

Претходни текст77 година од победе у првом вечитом дербију
Следећи текстИграч године – Мирко Иванић