Гол године – Букари из “мртвог” угла против Јанг Бојса

21

Видели смо много прелепих погодака током календарске 2023. године, а путем анкете на нашој званичној апликацији, звездаши су изабрали гол Османа Букарија против Јанг Бојса за најлепши.

Звездаши су се одазвали у великом броју и гласали путем наше апликације за најлепши гол 2023. године. Победу је однео сјајан погодак Османа Букарија против Јанг Бојса (2:2) за кога је гласало 426 навијача. Подсетимо се, брзоноги Гањанин је на феноменалан начин искористио сјајну лопту Жан Филип Красоа и погодио ближи угао голмана швајцарске екипе за коначних 2:2.

Вицешампионска позиција је припала Александру Катаију, који је против нишког Радничког у осмини финала Купа Србије (5:0) на неставран начин лобовао голмана гостију са двадесетак метара, а Магиков гол је подржало 387 звездаша. Треће место са 252 гласова заузима погодак Уроша Спајића против Чукаричког (4:0), који је на невероватан начин из окрета затресао мрежу ,,брђана”. Иза њега се налази ,,ракета” Срђана Мијаиловића против Напретка (4:0), а њега је изгласало 213 навијача. А на петом месту се нашао погодак Мирка Иванића против Радничког из Крагујевца (1:1) са 186 гласова.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет спремна и на крилима велике победе чека утакмицу са Партизаном
Следећи текстИза југа Маракане – Развој пионира кроз утакмице са великанима