Обиласком југа Србије завршен Звездин новогодишњи караван

25

Звездин новогодишњи караван је и званично завршен, а последње станице црвено-беле експедиције биле су Пирот, Врање, Везићево, Петровац на Млави и Велика Плана, где смо усрећили пет малих звездаша рођених 2023. године.

Црвена звезда је четврту годину заредом успешно спровела традиционални зимски караван, у оквиру којег усрећујемо бебе рођене 2023. године, које су уједно и чланови клуба. Црвено-бели Деда Мраз је посетио малишане широм Србије и региона, а последње станице наше експедиције су биле Пирот, Врање, Везићево, Петровац на Млави и Велика Плана. Најмлађи звездаши су били одушевљени Звездиним Деда Мразом, а поготово сјајним поклонима које је припремио за њих. Родитељи нису крили осмехе, као и понос јер њихов вољени клуб спроводи акције овог типа.

Наша делегације са након још једног успешног новогодишњег каравана враћа на Маракану са пуно лепих успомена и топлих осећања, које су звездаши широм Србије и региона пренели на њих. Црвена звезда ће и у будућности наставати да спроводи овакве акције и да брине о својим члановима.

Претходни текстКК Црвена звезда Меридианбет домаћин Игокеи у хали „Александар Николић“ (распоред седења)
Следећи текстЗаслужен пораз у Атини