Нова званична продавница КК Црвена звезда отвара своја врата у уторак

60

КК Црвена звезда Меридианбет са поносом обавештава све Звездаше да наш клуб у уторак 26.12.2023.године отвара нову званичну продавницу КК Црвена звезда!

Локација наше нове званичне продавнице је у строгом центру Београда – у Дечанској улици број 17.

Подсећамо да је ово је трећи локал КК Црвена звезда у Београду: први ФАН Схоп отворен је у склопу хале “Александар Николић” 23. октобра 2019. године, док је почетком ове сезоне у новембру отворен и мањи локал испред Београдске Арене на платоу на саверној страни;

Сматрамо да је ово неопходан искорак који прати раст и развој клуба, а управо је ово нова званична продавница и локал у строгом центру Београда – нешто што су наши бројни навијачи прижељкивали!

Нови локал са којим можете да се упознате и у видео презентацији испод (уз галерију слика) је модеран дизајниран уз доминантне црвену и белу боју.

По први пут у новој званичној радњи КК Црвена звезда доступна је и роба нашег техничког спонзора клуба компаније адидас, као и оригинал дрес Црвене звезде за сезону 23/24!

Уз то, бројна армија наших навијача може да се упозна са широким асортиманом артикала који ћемо допуњавати И новим производима!

Поред дресова, адидас артикала, ту су и мајице КК Црвена звезда, дуксеви, навијачки реквизити, капе, шалови, програм за бебе…

Распоред утакмица и обавеза нашег првог тима је изузетно тежак, али ћемо као клуб и са нашим првим тимом одмах након празника уприличити дружење у радњи која ће своја врата отворити у уторак у 10 часова!

Искористе новогодишње и Божићне празнике, обрадујете себе и своје најмилије најлепшим поклонима вољеног клуба

Радно време званичне радње КК Црвена звезда је од 10-20ч радним данима као и суботом 10-17ч

Клуб ће током последње недеље одлазеће 2023.године по традицији промовисати и нови календар за 2024. годину, а од календарске године у којој смо освојили два трофеја опростићемо се новогодишњим коктелом клуба у уторак у Београду!

Дођите, упознајте се са новом продавницом КК Црвена звезда, разгледајте, пробајте…

КК Црвена звезда учинио је још један корак да учиним доступним свима опрему нашег клуба у вољеној црвено белој боји!

Претходни текстЗвездини џудисти успешно положили за виша ученичка звања
Следећи текстМали турнир школице одбојке