Црвена звезда „гостује“ Макабију у Пиониру (четвртак, 20.05)

28

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет одрадили су у среду у раним поподневним часовима тренинг пред утакмицу 16. кола Евролиге са Макабијем.

Та утакмица игра се у четвртак од 20:05 часова у хали Александар Николић без присуства публике.

Пред овај меч тренер Јанис Сферопулос који неће рачунати на овом мечу на Шабаза Нејпира и Огњена Кузмића обратио се новинарима у Београду:

– Играмо против који на овом терену имају пет победа и три пораза. Они су у врху табеле, у позицију су за плеј-оф, али је ово битна утакмица за нас. После утакмице са Реал Мадридом желимо да будемо спремни да реагујемо. Желим да видим да више играча буде укључено у борбу за победу, да останемо заједно и будемо спремни да се потучемо за победу“ рекао је тренер цревно-белих који није желео ништа више да дода на тему Шабаза Нејпира као и да је „све на ту тему рекао на конференцији у уторак увече.

Ново појачање Фреди Гилеспи од уторка већ ради са екипом:

– Да, Гилеспи је већ одрадио први тренинг. Знамо да не може да игра још у Евролиги, али желимо да га уврстимо у тим како би кренуо да игра у АБА лиги и био спреман за Евролигу.

Црвено бели ће у дворани Александар Николић тренирати и на дан утакмице на којој да подсетимо неће бити присутна публика.

Претходни текстТрадиционални Новогодишњи митинг АК Црвена звезда
Следећи текстЗвездини џудисти лидери на листи Европске џудо уније