Тот: Учимо од најбољих

32

Непосредно пре почетка завршног догађаја у календару Европске џудо уније а у склопу одржавања редовног Конгреса Европске џудо уније одржана је Гала вечера на којој су Иван Тодоров председник Џудо савеза Србије и Стојан Вујко председник Скупштине СД Црвена звезда и председник УО Џудо савеза Србије угостили су председника Европске џудо уније Ласла Тота, председника Европске џудо уније и чланове Извршног комитета и националних федерација.

.-Желео бих да захвалим Џудо савезу Србије на изузетном гостопримству рекао је Ласло Тот председник ЕЏУ- Желимо да наставимо са даљом реализацијом и развијањем нашег програма јер је џудо као што знате врло специфичан спорт. Учимо од најбољих како би постали још бољи .

Влад Маринеску, генерални директор Светске џудо федерације упутио је искрене честитке домаћинима на изузетној организацији.

Желео бих да упутим честитке као и речи захвалности и наде за сав рад који сте уложили кроз рад у вашим федерацијама, са такмичарима у клубовима који без ваше помоћи не би могли да представљају своје нације.

У име домаћина обратио се Иван Тодоров, први човек српске џудо породице који је поздравио све учеснике и пожелео им пријатан боравак у Србији.Тодоров је истакао одличну сарадњу измедју Европске џудо уније у Џудо савеза Србије. Ради се на пуно програма, а током протекле две године реализован је пројекат инклузивног џудоа, развој школског спорта као и припрема Турнира мађарско српског пријатељства чији ће домаћин наредне године бити Београд и који ће окупити више од 500 младих џудока узраста 10- до 14 година.

Претходни текстБеоград угостио рекодран број чланица, учесница Конгреса ЕЏУ
Следећи текстЦрвена звезда Примобет – Војводина 23:27 (11:14)