Купи карту за Младост и бодри црвено-беле са севера у Лиги шампиона

26

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да ће сви они који у суботу, 9. децембра обезбеде карту за наредни првенствени меч против лучанске Младости на северној трибини, имати могућност да у истом тренутку купе карту намењену за северну трибину стадиона “Рајко Митић” за дуел против Манчестер Ситија у Лиги шампиона.

Услед великог интересовања свих заљубљеника у црвено-беле боје наш клуб ће пустити у продају резервисан контингент од 1000 карата, за северну страну Маракане и сусрет шестог кола групне фазе најквалитетнијег клупског такмичења у Европи, између Црвене звезде и Манчестер Ситија који је заказан за среду, 13. децембар од 18 часова и 45 минута.

Сви звездаши који ће пружити подршку нашим првотимцима на дуелу против Младости у Суперлиги Србије у суботу, 9. децембра, ће куповином карте тог датума на благајнама нашег стадиона имати могућност да обезбеде себи и улазницу за меч Лиге шампиона који ће моћи да прате са севера Маракане. Такође, онолико карата колико један навијач купи за сусрет са тимом из Лучана на трибини где се налазе најватреније присталице, идентичан број улазница ће моћи да обезбеди и за меч са енглеском екипом.

Претходни текстКо дође на Маракану против Младости може да освоји ауто
Следећи текстЛегенда светског бокса Рој Џонс Јуниор посетио Црвену звезду