МВП против Радничког – Александар Катаи

29

Црвена звезда је убедљиво савладала Раднички из Ниша у оквиру осмине финала Купа Србије са 5:0. Уживали смо у погоцима црвено-белих, а захваљујући сјајној партији и прелепом голу Александар Катаи је стекао статус играча утакмице.

Хладног децембарског дана Црвена звезда је загрејала моторе и суверено елиминисала екипу са „Чаира“. Виђено је чак пет голова наших првотимаца у првом полувремену, па смо тиме обезбедили даљу фазу такмичења практично до 38 минута дуела. Један од најлепших детаља на утакмици је виђен у 17. минуту, када је Александар Катаи искористио грешку штопера Јамкама, те са двадесетак метара лоб ударцем, у стилу врхунских мајстора, савладао голмана „Мераклија“. Поред прелепог поготка мађионичара у копачкама, Звездина „десетка“ је изнудила и казнезни ударац у 36. минуту, када га је дефанзивац гостујуће екипе непрописно оборио. Такође, уживали смо у партији Звездине деце, па је тако на мечу осмине финале Купа Србије је Црвена звезда имала петог по реду најмлађег дебитанта у историји клуба – Андрију Масимовића.

Осим тих занимљивих чињеница, у новој епизоди наше емисије „МВП“ имаћете прилику да видите како су наши првотимци одговарали на многа занимљивих питања након дуела са Радничким из Ниша.

Претходни текстПетарда као позив за рушење светског рекорда
Следећи текстСрбија постаје развојни центар за џудо у овом делу Европе