Бахар: Уз подршку звездаша до победе у Крушевцу

28

Очекивања пред утакмицу 17. кола Суперлиге Србије у којој ће наша Црвена звезда гостовати Напретку у Крушевцу сутра од 15 часова, изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Није лако у континуитету играти у гостима, поготово на теренима који нису у добром стању, али смо спремни, јер знамо колико је утакмица против Напретка важна – почео је Бахар.

Говорио је наш стратег о учешћу у Лиги шампиона, али и о томе да је фокус сада у потпуности на првенству.

– Разочаран сам резултатима, али сам задовољан игром и оптимистичан када су у питању наредни изазови. Изгледали смо добро у Берну, као тим, и сви који су у игри, желе најбоље. Но, сутра нас очекује сасвим другачија утакмица, тако да ће бити промена у тиму. Фокус је у потпуности на првенству, јер знамо да је то навијачима најважније. Играчи морају да цене себе и своје квалитете, те да буду задовољни начином на који су одиграли у Берну. Није то резултат испратио, али смо на терену изгледали добро. Морамо да наставимо тако како би и резултати на крају дошли. У прошлом колу смо у важној утакмици победили Војводину, а сада је на нама да наставимо са тријумфима.

Кратак је био Бахар око тога каква је атмосфера у свлачионици.

– Одлична.

Очекује пуне трибине Звездиних навијача у Крушевцу.

– Сигуран сам да ћемо имати велику подршку у Крушевцу, јер су и навијачи свесни колико је ово важна утакмица. Сигуран сам да ће доћи и направити добру атмосферу.

Није време за причу о прелазном року.

Не желим да причам о томе, јер једноставно није прави тренутак. Фокус је на утакмици против Напретка – подвукао је Бахар.

Претходни текстКадети поново убедљиви
Следећи текстЗвезда лако до победе против Јесеница