Црвена звезда освојила 3. место у Лиги Србије

174

Треће коло, финално, Лиге Србије за сениоре и сениорке у олимпијском дизању тегова одржано је у недељу 12. новембра у суботичкој хали “Дудова шума”.

Екипа Црвене звезде наступала је са шест такмичара и после последњег кола Лиге Србије освојила је 3. место у Србији.

Црвено-бели су у екипној конкуренцији на државном првенству делили победнички подијум са Спартаком из Суботице и Херкулесом из Бача, док је иза Црвене звезде, на четвртом месту завршио Партизан. Звезда је такође имала четири такмичара на Гала купа, где су се надметали најбољи дизачи и дизачице наше земље.

Ово је нешто што се у историји клуба није десило скоро 15 година, такође Звезда је добила државног првака у серниорској, као и у јуниорској конкуренцији. Наше младе такмичаре чека борба за норму како би се квалификовали за Европско првенство до 23 године. Овакви резултати нас обавезују да радимо још више. Као тренер екипе хтео бих да се захвалим спортистима на труду и залагању. Спортисти који су се истакли ове године и који су чинили екипу су: Сара Живковић, Гордана Велиновић, Михаило Милошевић, Милош Ковачевић, Петар Стоисављевић, Димитрије Аврамовић, Вук Раденковић, Вук Гудовић, Владимир Јовић, Милица Кљајић, Николина Јеремић, Алекса Петровић, Конрад Фишер -изјавио је тренер Лука Вујадиновић.

Претходни текстТесан пораз у првом мечу полуфинала Купа Србије
Следећи текстИза југа Маракане – Развој генерације 2014 кроз турнире