Црвена звезда Меридианбет – Морнар (хала „Александар Николић“ , понедељак 20ч)

27

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет после врло напорног периода у коме су некомплетни одиграли чак 4 утакмице за само 6 дана, вратили су се кући и спремају се за утакмицу 8.кола АБА лиге са Морнаром.

Меч се игра у понедељак од 20 часова у хали “Александар Николић” због заузетости Београдске Арене (није било продаје дневних карата) , а клуб се већ огласио посебном вешћу око начина уласка у дворану и ту вест можете прочитати овде, а слику са распоредом уласка за све власнике сезонских карата можете погледати поново и испод текста.

Црвено бели ће имати чак 3 дана паузе пред долазак клуба из Бара и сасвим довољно времена да се освеже и припреме за утакмицу након које би у случају победе могли да запоседну прво место на табели :

Очекује нас важна утакмица у понедељак у АБА лиги. Желимо, и фокусирани смо само на ту утакмицу, да оидграмо солидну одбрану и да изгледамо добро у нападу. Морнар је опасан тим који никако не смемо, и нећемо потценити – рекао је тренер црвено белих Јанис Сферопулос.

Дејан Давидовац: – Имаћемо после једног врло напорног периода мало више времена да се освежимо и припремимо за наредну недељу, прва наредна је најважнија а то је утакмица Морнаром. Тим са одличним шутерима, нећемо свакако потценити ту екипу и одиграћемо максимално са жељом да дођемо до победе – рекао је Давидовац.

Након утакмице са Морнаром, црвено беле у петак очекује утакмица 10.кола Евролиге са АРманијем у београдској Арени.

Распоред улаза у дворану Александар Николић (која ће бити у понедељак отворена два сата пре почетка утакмице) можете погледати испод!

Претходни текстНа данашњи дан рођен је Рајко Митић
Следећи текстМало је фалило – Дуел братских клубова у Пиреју