Одржана друга редовна седница Скупштина КК Црвена звезда Меридианбет

45

КК Црвена звезда Меридианбет одржао је у среду 15.11.2023. године другу редовну годишњу седницу Скупштине клуба.

Редовној седници која је одржана у хотелу „Радисон Блуе“ у Београду присуствовало је 42 од 57 чланова Скупштине, а дневни ред састојао се од 7 тачака.

Након што је усвојен записник са претходне Скупштине, Председник клуба информисао је чланове Скупштине о пречишћеном тексту и изменама Статута. Такође кооптирана су и два нова члана у Скупштину КК Црвена звезда Меридианбет. Изменама Статута укинуто је председништво клуба, знатно већа овлашћења у раду имаће нови Управни Одбор, и Колегијум који је основан и чине га: Председник и потпредседници Скупштине као и Председник и потпредседник Управног Одбора.

Једногласно је потврдјен избор новог председника и потпредседнка Управног Одбора. Као што је клуб и најавио у званичном саопштењу након претходне седнице Председништва клуба, те функције обављаће угледни привредници, господа Жељко Дрчелић и Живорад Васић.

Мандат новог УО усуглашен је са трајањем мандата Скупштине и осталих тела на три године.

Под тачком разно, председник клуба информисао је чланове Скупштине о текућим темама, финансијским извештајима, дневном пословању клуба, кадровским питањима везаним за први тим, али и решењу великог проблема са терминима у малој Сали Београдске Арене који је у среду дефинитивно решен.

Током свог излагања извештаја, председник клуба се захвалио на огромној помоћи председнику Републике Србије, Влади Републике Србије, граду Београду и насловном спонзору компанији Меридианбет,као и компанији Телеком, јер би без њихове подршке, без обзира на рекордан приход од продаје сезонских и дневних карата, као и од уговора са спонзорима свакодневни рад клуба, практично био немогућ!

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет дочекује Морнар у Пиониру
Следећи текстРукометашице тријумфом у Крушевцу успешно завршиле суперлигашку јесен