Црвено-бели отпутовали за Пиреј (четвртак, 20.15)

37

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет одиграли су фантастичну утакмицу и прегазили Фенербахче 87:56 у препуној Арени, али времена (као и увек када је дупло коло у питању) нема!

Црвено-бели су отпутовали за Атину где их већ у четвртак очекује последњи меч овог мини циклуса који је био изузетно напоран (4 утакмице за само 6 дана од тога 3 на гостујућим теренима у Барселони, Задру и Атини).

Утакмица у Дворани „Мира и Пријатељства“ игра се у четвртак од 20.15 часова, а црвено бели ће вечерас у време одигравања утакмице одрадити тренинг у хали у Пиреју.

Тренер црвено белих Јанис Сферопулос неће моћи да рачуна на Шабаза Нејпира, Јаго Дос Сантос је кренуо у Атину са екипом, а у Београду на терапијама су остали и Лазић, Ханга и Симоновић:

Играмо против јако доброг тима, тима чије квалитете познајемо, били су финалисти прошле сезоне. Можда у задње време немају добре резултате, али имају огроман квалитет и могу да играју јако добро. Морамо бтии спремни за битку са јако добрим тимом – рекао је тренер Црвене звезде.

Јаго Дос Сантос: – Очекује нас тежак и напоран меч у Атини. Олимпијакос такође има сјајну атмосферу, добре навијаче, изванредан тим…али спремићемо се. Распоред је изузетно густ, напори су велики, али мислим да је кључ као и синоћ одбрана, а напад ће доћи сам од себе – рекао је бразилски плеј.

Екипа се у петак враћа из Атине, након тога следи утакмица са Морнаром у хали „Александар Николић“, а наредног петка екипа дочекује у Београдској Арени екипу Арманија.

Претходни текстЗвездини репрезентативци у новембарском циклусу
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет дочекује Морнар у Пиониру