Тренери Црвене звезде за европску димензију у спорту и међународну мобилност

78

Спортско друштво Црвена звезда покренуло је пројекат „Тренери Црвене звезде за европску димензију у спорту и међународну мобилност“ у сарадњи са Спортским друштвом Олимпијакос и уз подршку „Ерасмус“-а. Циљ овог пројекта је усавршавање и стицање нових знања тренера клубова Црвене звезде.

Тренери осам клубова црвено-беле породице (Веслачког, Атлетског, Мушког рукометног, Боксерског, Мачевалачког, Стонотениског, Женског ватерполо и Теквондо клуба) размењиваће искуства, идеје и начин рада са тренерима Олимпијакоса. Прва група у којој су Миодраг Радић (бокс), Анђела Костић (мачевање), Игор Лончар (веслање) и Милица Јанићијевић (теквондо) отпутоваће у Атину 13. новембра и боравити до 27. новембра, а друга група у којој ће бити Ивана Ћоровић (женски ватерполо), Братислав Стојменовић (рукомет), Никола Ковачевић (атлетика) и Иван Такач (стони тенис) боравиће у Атини од 28. новембра до 12. децембра 2023. године.

Овим пројектом СД Црвена звезда наставља да едукује и усавршава знање тренера клубова Црвене звезде започето пројектом „Звездин форум“.

Претходни текстТри Звездина првотимца у младој репрезентацији Србије
Следећи текстБахар: Желимо да одемо на паузу са добром атмосфером и резултатом