Бахар: Желимо да одемо на паузу са добром атмосфером и резултатом

30

Шеф стручног штаба нашег тима – Барак Бахар је изнео очекивања пред утакмицу 15. кола Суперлиге Србије, коју ће црвено-бели пред репрезентативну паузу одиграти на гостујућем терену против Железничара у суботу од 18 часова.

Свака наредна утакмица је прилика да се екипа издигне, поврати самопоуздање, као и да постиже више голова, буде конкретнија и боља на терену. Притисак је наравно присутан уочи сваке утакмице Црвене звезде – истакао је Барак Бахар.

Напоран период је иза црвено-белих.

– Црвена звезда има утакмице на свака три дана, али не сме да нам буде изговор чињеница да често играмо. Имамо велики број играча, квалитетан ростер. Мораћемо мало да ротирамо и уочи ове утакмице. Желимо да одемо на паузу са добром атмосфером и резултатом.

Говорио је Бахар и о Срђану Мијаиловићу.

– Срђан Мијаиловић је тимски играч, он је неко ко даје све за екипу. Пружа максимум на свакој утакмици. Можда се боље сналази на позицији шестице, међутим игра тамо где је тиму потребно, па макар то било са леве или десне бочне стране, али и као штопер.

Дефанзивац наше екипе – Урош Спајић ће пропустити предстојећи првенствени дуел.

– Спајић неће бити у конкуренцији за утакмицу, с обзиром да има мањи проблем са коленом. Не желимо да ризикујемо озбиљнију повреду. Сви остали су здрави. Имамо велики ростер играча, одлучићемо ко ће бити на терену у оквиру приреме за утакмицу. Очекује нас још један тренинг до сутрашњег меча.

Осврнуо се израелски стартег и на константност у игри црвено-белих.

– Тешко је у Лиги шампиона одиграти више од 45 минута на сјајном нивоу. Против РБ Лајпцига нам је мало недостајало да изједначимо резултат. У домаћем шампионату током читавог меча имамо контролу, а верујемо да ћемо и сутра имати иницијативу, бити ефикаснији и сачувати наш гол.

Пред првотимцима Црвене звезде су два меча у Суперлиги Србије, а затим гостовање Јанг Бојсу у Берну.

Биће времена да говоримо о утакмици против Јанг Бојса. Пре тога нас очекују две важне утакмице у националном првенству. Прва је на програму сутра, док је наредна после репрезентативне паузе. Када обе прођу, моћи ћемо да разговорато о утакмици Лиге шампиона – истакао је Барак Бахар.

Претходни текстТренери Црвене звезде за европску димензију у спорту и међународну мобилност
Следећи текстЗвезда убедљиво до финала Купа Београда