Алексеј Шендрик отпутовао на ЕП у Црној Гори

79

Боксерски клуб Црвена звезда данас је испратио свог најбољег борца Алексеја Шендрика на пут у Црну Гору, где ће се од 12. до 17. новембра одржати Европско првенство за сениоре и сениорке до 22 године.

На Европском првенству у Будви и Подгорици ће учествовати преко 300 боксера и боксерки из 35 земаља Европе који ће се борити за медаље и наградни фонд у износу од 500.000 долара.

Наш Алексеј је актуелни шампион Србије у категорији до 63,5 кг, а љубитељи бокса у Србији знају да је он један од најперспективнијих сениора у Европи. Врхунски је спортиста, максимално посвећен, вредно и предано ради на остварењу циљева које је зацртао и са правом се надамо да ће се на предстојећем Европском првенству, наступајући за нашу репрезентацију, из Црне Горе вратити са медаљом око врата и обрадовати како нас у црвено-белој породици, тако и све људе у Србији. Управо смо се из тог разлога данас на тренингу сви окупили, да му пожелимо срећу, и да га испратимо баш онако како доликује једном Звездином шампиону и репрезентативцу Србије – рекао нам је Владан Микетић, председник БК Црвена звезда.

Претходни текстНа Бањици нема непобедивих, савладан и шампион Јагодина
Следећи текстИза југа Маракане – Претпетлићи надигравају старије