Мисија успела – Ретро утакмица по први пут успешно организована у Београду

73

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет остварили су важну победу прошлог четвртка у Београдској Арени у утакмици са минхенским Бајерном.

Та утакмица показала је све оно што краси Црвену звезду данас: верност наших навијача који су испунили Арену и помогли тиму да дође до циља, квалитет екипе која се борила и изборила за врло важна два бода, али и чврсту везу клуба са нашим глобалним партнером компанијом адидас са којом смо организовали утакмицу која је представљала недељну „ретро“ утакмицу и омаж славној прошлости нашег клуба, легендама Клуба, светлим и највећим моментима наше историје.

Све је почело најавом у ретро стилу, постерима који су били постављени на култним локацијама у центру града

Основна идеја Црвене звезде и адидаса била је да се кроз својеврсни времеплов прикаже како је адидас оставио утицај на кошарку кроз моделе суперстар, форум и ривалрy, а уједно смо показали и делић ствари из колекције КК Црвена звезда и богате историје клуба.

Поставку су чинили атрактивни кошаркашки елементи са 5 различитих активација, на којима су се сви посетиоци такмичили и улазили у “бубањ” за потенцијалне награде које су припремили адидас и ККЦЗ. Главне награде су биле дрес ККЦЗ, ривалрy и форум патике адидас, а поред тога навијачи су освојили и бројне друге реквизите и поклоне.

Плато на нивоу 200 био је испуњен сат и по пре почетка утакмице, а осим многих који су желели да се играју и освоје вредне награде, а по први пут изложене су биле лопта из педесетих година, реквизити са Малог Калемегдана из шездесетих и седамдесетих, дресови Дабића из 80/81, као и дрес из сезоне 72/73, које су многи навијачи били у прилици по први пут да виде уживо.

На терену су такође на лед екранима приказани филмови о историји клуба, као и приче о легендарним моделима адидас патика које су се „преплитале“ кроз историју клуба…

У наставку можете погледати и видео материјале и фото галерију са ове изузетно успешне акције која је по први пут реализована на овим просторима!

Претходни текстМилијаш: Играчи су спремни, мотивисани и жељни доказивања у Лиги шампиона
Следећи текстЗвездини бисери – Три “петарде”