Петица Звездиних дама против Слоге

40

Убедљивом победом од 5:0 против Слоге из Земуна фудбалерке Црвене звезде су наставиле борбу за шампионску титулу.

Црвено-беле су до седме победе у првенству, у 8. колу Суперлиге Србије, дошле врло убедљивом игром.

Повеле су наше девојке већ у 4. минуту голом Мине Чавић. Предност је удвостручила Нина Матејић у 30. минуту и на полувреме се отишло са резултатом 2:0. Свој други погодак Мина Чавић је постигла у 59. минуту, а аутоголом Николине Милић три минута касније Звезда је дошла до недостижних 4:0. Коначан резултат 5:0 поставила је Анђела Крстић у 88. минуту меча.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели са истим бројем бодова као и водећи Спартак који има и утакмицу мање. Наредног викенда црвено-беле гостују екипи Раднички 1923 у Крагујевцу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЛОГА ЗЕМУН 5:0 (2:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ вештачка трава. Судија: Марина Живковић. Стрелци: М.Чавић у 4. и 59, Матејић у 30, Милић (аутогол) у 62. и Крстић у 88. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Живковић (Слога).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Шћепановић (Ђукић од 87. минута), Жарковић, Крстић, Благојевић (Малијар 61. од минута), Тенков, Сремчевић, Матејић (Миловић од 68. минута), М.Чавић, Ђорђевић.

СЛОГА ЗЕМУН: Алексић, Милановић, Савић, Милић (Марковић од 83. минута), Живковић, Баточанин (Гајевић од 57. минута), Стојић, Пауновић, Поповић, Дробњак, Барјактаровић (Медић од 61. минута).

Претходни текстМВП против Радника – Урош Спајић
Следећи текстЦрвена звезда победник Купа Србије!