Димитрије Андрејевић јуниорски вицешампион Балкана!

161

На управо завршеном ЕУБЦ шампионату Балкана у омладинској и јуниорској конкуренцији које је одржано од 18. до 29. октобра 2023. године у румунском месту Рамницу Валцеа, омладинац БК Црвена звезда Димитрије Андрејевић освојио је сребрну медаљу!

Димитрије је наступао у категорији до 75 кг у дресу репрезентације Србије, приказао врхунску класу и измамио громогласне аплаузе бројне румунске публике у хали.

Ово су резултати рада наше омладинске школе, која је потпуно фокусирана на остварење нашег примарног циља а то је стварање боксера европске и светске класе у сали нашег клуба. Енергија коју улажу како тренери тако и цела управа клуба и сви пројекти који смо покренули до сада, већ су нам донели врхунске екипне резултате. Ево, после много времена Димитрије нам је донео и сребрну медаљу са Балканског првенства, која за све нас у Црвеној звезди сија златним сјајем, иако смо сигурни да је заслужио и више. Наш план је да наставимо да улажемо у нашу децу, у њихово како спортско тако и друштвено сазревање, да промовишемо спорт и здрав начин живота и што је најважније, да се боримо за сјајну будућност нашег клуба и српског бокса – у једном даху рекао је Владан Микетић, председник Боксерког клуба Црвена звезда.

Спортско друштво Црвена звезда честита Димитрију Андрејевићу, стручном штабу и менаџменту Боксерског клуба Црвена звезда на изузетном успеху!

Претходни текстПрви пораз у Регионалној лиги – 98:87
Следећи текстБесплатан улаз за децу до 14 година против ТСЦ