Красо: Уз навијаче смо јачи, биће наш 12. играч против ТСЦ

25

Славила је Црвена звезда на “Крову ТЦ стадион” против домаћина, екипе ИМТ резултатом 1:2, а стрелац водећег гола нашег тима Жан Филип Красо наглашава важност победе и позива навијаче да у што већем броју испуне Маракану у среду када ћемо дочекати ТСЦ.

У кратком временском периоду смо одиграли два дуела, прво у Лиги шампиона, па потом и у првенству. Поред физичког умора морали смо да будемо на висини задатка против ИМТ-а, те је најважније да смо остварили победу. Одиграли смо добар меч, док је резултат могао да буде убедљивији на основу створених прилика. Нисам много пута током каријере играо на терену са вештачком травом, што је велика разлика у односу на природну, али смо се брзо адаптирали и тренинг који смо имали уочи меча нам је много помогао у томе. Радује ме погодак, јер голови значе играчима на плану самопоуздања и лично ми је нови погодак подстрек да наставим са вредним радом. Затресао сам мрежу седми пут у току актуелне сезоне, премда се не обазирем на статистику. Гледам да помогнем тиму тако што ћу дати свој максимум, а пођеднако волим и да асистирам – истакао је Красо.

Снажни нападач и пођеднако вешти дриблер је одушевљен подршком звездаша на претходној утакмици, а верује да за наредни сусрет против ТСЦ пуне трибине стадиона “Рајко Митић” могу да буду од великог значаја за нови позитиван резултат.

Од када сам стигао у клуб фасциниран сам навијачима. Чујемо њихову песму на сваком стадиону, то кажем јер и када смо гости они су много гласнији у односу на друге гледаоце. Видели смо сви какву су атмосферу направили против ИМТ-а и то много мотивише. Уживам на терену играјући за Црвену звезду и нашег 12. играча. Међутим, немамо много времена за одмор, већ у среду играмо против ТСЦ. Дочекаћемо екипу која је трећепласирана на табели и наступа у Лиги Европе. Радујемо се правом фудбалском окршају, биће то европски дуел. Играмо на нашој Маракани и сигуран сам да ће звездаши доћи у великом броју да нас подрже. Уз навијаче смо увек јачи и желимо да заједно упишемо нова три бода – закључио је репрезентативац Обале Слоноваче.

Подсећамо све звездаше да 1. новембра на утакмици против ТСЦ-а почиње наградна игра под називом “Пронађи и одвези”, а сви они који буду били на стадиону ће моћи у њој да учествују и уз мало среће освоје аутомобил Toyota Aygo X.

Претходни текстЗвездини јуниори славили против Графичара
Следећи текстЗвезда у центру града представила наградну игру “Пронађи и одвези”