Иванић: Навијачи ме одушевили, чули смо их свих 90 минута

18

Утиске после пораза од РБ Лајпцига резултатом 3:1, изнео је фудбалер Црвене звезде – Мирко Иванић уз посебну похвалу звездашима који су дошли у великом броју у Немачку.

Могли смо да извучемо реми, јер смо имали наше шансе, али их нисмо искористили. Постигли смо један гол, а они су кажњавали наше грешке, и показали да су врхунска екипа. Желели смо и ми да им узвратимо на тај начин, али ми је жао што нисмо извукли више из тога и остварили бољи резултат. Криво ми је и због другог полувремена, јер смо заиста сјајно ушли у наставак игре, а примили гол. Имали смо утакмицу и осећали да можемо да изједначимо, али нисмо успели, већ су они дали други гол и утакмица је отишла у том правцу – почео је Иванић.

Подршка навијача је била фасцинантна.

Хвала звездашима. Знали смо да ће их бити, али нисмо очекивали оволико. Осећај је био као да играмо у Београду, јер су се чули свих 90 минута. Хвала им од срца, јер знам многе људе из Србије, Републике Српске, Немачке и Аустрије који су дошли на утакмицу, као и моји из Бачког Јарка – закључио је Иванић.

Претходни текстРБ Лајпциг – Црвена звезда 3:1 (1:0)
Следећи текстДраговић: Видели смо да можемо, у Београду ћемо бити бољи