Бахар: Желимо да се надигравамо са Лајпцигом

18

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 21 час гостовати екипи РБ Лајпцига у оквиру трећег кола групне фазе Лиге шампиона, а очекивања пред утакмицу изнео је шеф стручног штаба нашег тима Барак Бахар.

Морам да се фокусирам на фудбал, јер имам одговорност према клубу, навијачима и послу. Вредно радим са стручним штабом, и све што се тиче тренинга пролази нормално. Играчи су фокусирани, и обећавам Звездиним навијачима да ћемо сутра дати све од себе – почео је Бахар.

Говорио је и израелски стручњак о начину на који се екипа брани.

– Примали смо голове у претходним утакмицама, и свестан сам тога, али Јавор је погодио из само једног шута. Играли смо добро 80 минута и у другим околностима, утакмица би била завршена 5-0 или 6-0 за нас. Желимо да се унапредимо у том смислу, али неће бити лако против Лајпцига који има сјајан напад.

Осврнуо се Бахар и на то да је Звезда примала голове у Лиги шампиона на почетку другог полувремена.

– Претходне две утакмице у Лиги шампиона смо добро одиграли, али смо примали голове на старту другог полувремена. Надам се да ћемо и овог пута водити после 45 минута, али да ћемо се поправити у наставку и да се то неће поновити.

Не одустаје Бахар од своје фудбалске филозофије.

– Покушаћемо да играмо нашу игру, али гостујемо доброј екипи. Но, моја филозофија је да се надигравам са сваким и да идем на победу. Верујемо у себе.

Не жели Бахар да открива карте пред сутрашњи меч, али истиче да ће Недељковић и Мијатовић конкурисати за утакмицу.

Знаћете сутра ко ће играти, али сви су здрави и добра је конкуренција у тиму. Недељковић и Мијатовић ће сутра бити са нама. Много су напредовали, задовољан сам оним што пружају и део су првог тима Црвене звезде – истакао је Бахар.

Претходни текстЛЕН Челенџер Куп: Звезда против Бенфике и сплитског Јадрана на Фајнал-сиксу
Следећи текстДраговић: Борићемо се за навијаче и Црвену звезду