Звезда у голеади славила против ТСЦ-а

68

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу против ТСЦ-а у Кањижи резултатом 5:3, у оквиру 7. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су већ у 5. минуту имале заостатак када је Кецман савладала Јовану Петровић. Убрзо је Нина Чавић изједначила у 11. минуту, али су домаће преко Златановићеве у 20. минуту поново дошле до предности. Анђела Крстић у 34. минуту доноси ново изједначење нашем тиму, а у 42. минуту Дина Благојевић преокреће резултат и на полувреме се одлази са вођством Црвене звезде од 3:2.

Само што је почео други период игре Тијана Ђођревић повећава предност црвено-белих. Марјановићева у 74. минуту смањује заостатак ТСЦ-а, а Софија Сремчевић у 86. минуту постиже погодак и решава питање победника – 3:5.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели, а у 8. колу наредног викенда црвено-беле гостују Војводини.

ТСЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:5 (2:3)

Кањижа – Стадион: СК Тиса Њерш. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Кецман у 5, Залатановић у 20. и Марјановић у 74. минуту за ТСЦ, Нина Чавић у 11, Крстић у 34, Благојевић у 42, Ђорђевић у 48. и Сремчевић у 86. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Радуновић (ТСЦ), Крстић, Н.Чавић, Благојевић (Црвена звезда).

ТСЦ: Пајевић, Златановић, Кецман (Вешић од 70. минута), Силуши, Марјановић, Радуновић, Божић (Маговчевић од 82. минута), Ђурђевац (Јовановић од 70. минута), Шарановић, Родић (Ивошевић од 82. минута), Кривокапић (Трутић од 55. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Жарковић, Крстић, Благојевић, Тенков (Малијар од 59. минута), Сремчевић (Ђукић од 90. минута), Миловић (Шћепановић од 46. минута), Матејић, М.Чавић (Воркапић од 88. минута), Ђорђевић.

Претходни текстПриче о Звездиним трофејима – Турнир у Лајпцигу
Следећи текстПобеда црвено-белих за крај