Црвено-беле убедљиво до пете победе

42

Фудбалерке Црвене звезде савладале су екипу Спартак доо из Суботице резултатом 4:0 у 6. колу Суперлиге Србије.

Победа црвено-белих би била и убедљивија да је већ у 11. минуту Тијана Ђорђевић искористила једанаестерац. Ипак, вођство нашем тиму доноси Анђела Крстић у 27. минуту. Шест минута касније Софија Сремчевић је дуплирала предност нашег тима.

Крстићева је наставила свој шоу у другом полувремену. Трећи гол за Звездине даме је постигла у 51. минуту, а коначан резултат и свој трећи погодак је забележила у 71. минуту за 4:0.

Црвена звезда се налази на 2. месту на табели са три бода заостатка у односу на водећи Спартак. Наредног викенда на програму је 7. коло Суперлиге, а црвено-беле гостују екипи ТСЦ.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК ДОО 4:0 (2:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: Анђела Крстић у 27, 51. и 71. минуту и Софија Сремчевић у 33. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Јошић, Маљковић (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Н.Чавић, Жарковић (Воркапић од 58. минута), Крстић, Благојевић (Ђукић од 63. минута), Тенков (Малијар од 46. минута), Сремчевић, Миловић (Илић од 84. минута), Матејић, М.Чавић, Ђорђевић.

СПАРТАК ДОО: Праштало (Пиља од 76. минута), Голубовић, Маљковић (Нинковић од 63. минута), Радуловић, Бацковић, Рајић, Јошић (Радоњић од 76. минута), Лешков (Миљковић од 76. минута), Јовић, Арсенин (Тополски од 63. минута), Ђокић.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет дочекује Цедевита Олимпију (Арена, недеља, 19.45)
Следећи текстЗвезда лако до победе против Младости