Бахар: Навијачи су наша највећа предност

20

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 21 час дочекати Јанг Бојс у оквиру другог кола групне фазе Лиге шампиона, а очекивања пред сусрет за који се тражи карта више изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Срећан сам што играмо прву утакмицу Лиге шампиона на Маракани и пред нашим навијачима. Радујем се томе и сигуран сам да ће бити сјајна подршка сутра, те да ћемо бити спремни и усрећити наше навијаче – почео је Бахар.

Најављује Бахар офанзивну Звезду.

– Свесни смо да игра у последњих пар утакмица у Суперлиги није била добра као на припремама. Међутим, Лига шампиона је друга прича. Сматрам да смо у Манчестеру били добри, поготово дефанзивно. Сада играмо пред нашим навијачима и свесни смо да морамо да победимо. Играћемо у том маниру.

Верује Бахар да ће стадион бити испуњен.

– Другачије је када играте пред 50 хиљада навијача који навијају за вас. Желимо да искористимо ту подршку. Ако добро уђемо у утакмицу, победићемо, то је наш циљ.

Сигуран је да Бахар да ће сутра бити другачије него против Манчестер Ситија.

– Бићемо офанзивнији свакако. Прошла утакмица у Лиги шампиона је била против најбољег тима на свету. Тежили смо и тада да нападамо и притискамо, али је било тешко. Сутра ће бити другачије. Сматрам да смо на истом нивоу као Јанг Бојс, али су навијачи наша предност. Напашћемо ривала.

Свестан је наш тренер важности сутрашње утакмице.

– Знамо колико је ово важна утакмица и да може да усмери сезону у добром правцу, али не желимо да имамо притисак. Битно је да сутра сви буду фоксурирани. У том случају, бићемо прави. Имамо у тиму искусне момке попут Иванића, али и младе који желе да се покажу.

Детаљи би могли да реше исход сутрашњег меча.

– Битно је да навијачи дођу, као и до сада, те да ће стадион бити пун сутра. То може да буде превага у нашу корист. Нема фаворита у овој утакмици, једнаки смо, али разлику могу да направе детаљи као што су посвећеност, дисциплина, храброст и конкретност. Ако будемо такви, победићемо.

Јанг Бојс је у потпуности изанализиран.

Јанг Бојс је чврста екипа коју добро познајем, играли су и против мог бившег клуба Макабија. Немам инсајдера тамо, али сам гледао обе утакмице и видео да су заиста добра и чврста екипа. Анализирали смо их у потпуности и спремни смо. Имамо још један тренинг, али знам ко ће почети сутра – подвукао је Бахар.

Претходни текстОбавештење пред Јанг Бојс
Следећи текстИванић: Навијачи спремају спектакл, на нама је да будемо прави