КК Црвена звезда Меридианбет – Госпођо Ракић, видимо се на суду!

51

КК Црвена звезда Меридианбет због својих навијача, спонзора, и на првом месту свих људи који су указали огромно поверење нашем клубу тако што су купили сезонске карте за наредну сезону – приморан је да се огласи након срамног оглашавања извесне Драгане Ракић, која је искористила и своју позицију „потпредседника“ једне политичке партије да у суботу преко једног медија, срамно нападне наш клуб бројним лажима.

КК Црвена звезда Меридианбет не зна разлоге овог напада у коме се износе грубе неистине о броју продатих сезонских карата нашег клуба, начину на које су оне купљене „невероватном брзином и магијом“ како каже извесна Драгана Ракић, „познати спортски радник“ и аналитичар спортских дешавања у нашем друштву, уз грубо мешање и политизовање односа који имамо са нашим спонзорима.

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава овим путем јавност али и дотичну, да је већ покренуо све правне кораке, и да ће ове лажи и бесмислице Драгана Ракић морати да објасни на суду!

Дотична је заборавила да је обављајући и функцију народног посланика за чију плату сви грађани Републике издвајају новац, овога пута постала политикант, који би да забележи јефтине поене! Господјо, то се кошаркашким речником каже „грешка у корацима“.

Коначно, дотична је „заборавила“ (или можда намерно није) да продаја сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет траје већ скоро месец дана, да су редови документовани кроз слике које је клуб преко свих својих званичних налога документовао свакодневно, али и најављивао да је продаја сезонских карата рекордних размера …Уосталом, коме се КК Црвена звезда Меридианбет правда?

Без намере да улазимо у навијачку опредељеност дотичне, нећемо да дозволимо да клуб који је са поносом одувек носио епитет „народног“ и никада се није везивао за политику – буду увечен у јефтину политичку игру једне друштвено заиста неважне личности.

Госпођо Ракић, Црвена звезда Меридианбет отвара нову сезону Евролиге утакмицом са француским АСВЕЛ-ом наредног четвртка. Процене говоре да ће у Београдској Арени бити најмање 15, а можда и свих 20 хиљада гледалаца. Слободно дођите, и уверите се како то ради један клуб који је члан Евролиге последњих 10 и више година.

Све остало, да поновимо мораћете да објасните на одговарајућем месту, а то није ни Скупштина, ни кошаркашки терен, нити библиотека – већ суд!

Новац који добијемо од стране суда и наплатимо од Вас господјо Ракић, донираћемо некоме по Вашем избору!

Спортски поздрав

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстПродаја појединачних карата за Асвел и Цедевита Олимпију од понедељка
Следећи текстМаша и Растко тријумфовали у Лесковцу