Звезда убедљива у 1. колу Суперлиге

74

Ватерполисти Црвене звезде остварили су победу у 1. колу Б групе Суперлиге Србије против екипе Нови Београд Вукови резултатом 20:11 (3:3, 6:2, 5:2,6:4).

Након успеха у квалификацијама за Лигу шампиона и пласмана у елитно европско клупско такмичење, црвено-бели су стартовали и у националном првенству.

Почетак меча је протекао у уводном испитивању снага, а Звездини ватерполисти су у другој четвртини додали гас и на полувреме отишли са предношћу од 9:5.

Изабраници Александра Филиповића су у наставку константно увећавали своје вођство и на крају су дошли до убедљивог тријумфа – 20:11.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Марко Радовић са 4 гола, док је три постигао Драшко Гогов.

Наредно коло је на програму почетком октобра када ће црвено-бели угостити Таш, а претходно ће стартовати и у Лиги шампиона, 27. септембра у Сплиту против Јадрана.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НБГ ВУКОВИ 20:11 (3:3, 6:2, 5:2,6:4)

Београд – Базен: СРЦ Милан Гале Мушкатиовић – 25.мај“. Судије: Шукић и Пиљић. Искључења: Црвена звезда 10, НБГ Вукови 8. Петерци: Црвена звезда 4.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Бурсаћ 2, Гајић, Марковић, Суботић 1, Данковић 2, Гогов 3, Басара 2, Вукићевић 2, Семан 2, Милојевић 2, Радовић 4, Савић, Поповић. Тренер: Филиповић.

НБГ ВУКОВИ: Глушац, Јаношевић Виторовић 1, Мушикић 3, Шофранац 4, Варкуља, Тонковић, Драговић, Ђорђевић, Урошевић 3, Андрин, Гавриловић, Шуша, Мунћан. Тренер: Василовски.

Претходни текстБорбена Звезда изгубила од Војводине
Следећи текстМлађе пионирке екипне вишампионке Србије